Acne Behandelingen

Acne is een veel voorkomende aandoening die veel invloed heeft op de kwaliteit van leven. Maar liefst 85% in de leeftijdscategorie 18 tot 24 jaar en maar liefst 5% behoudt of krijgt klachten na die leeftijd. Wij helpen u graag met met het behandelen van acne. Acne kan onder andere verminderd worden met het manueel reinigen van de huid, ook wel een dieptereiniging genoemd. Deze behandelingen hebben ook een toegevoegde waarde indien u al behandeld word door dermatoloog en/of huisarts met medicatie.

Indien u voor deze behandeling kiest starten wij met eens of tweemaal per week met de dieptereiniging. Naarmate de balans in de huid terugkomt gaan we de behandelingen afbouwen tot onderhoud eens in de 4 tot 6 weken. Het toevoegen van een glycolzuurpeeling kan het proces van verbetering versnellen. Onze specialisten kijken graag met u mee of hier met uw huid ook sprake van kan zijn en of uw huid hiervoor geschikt is.

Acne is goed te verhelpen, maar alleen in samenwerking met u als patiënt. Vooral voeding, gezonde levensstijl en de juiste verzorging zijn van uitermate groot belang. In al deze aspecten kunnen wij u voorzien van de beste adviezen en ondersteuning.

Eenmaal de huid weer rustig en onder controle is is het voor u wel noodzaak de adviezen in voeding en huidverzorging te blijven volgen voor het optimale resultaat.

  Quote Kate Winslet


  I had a terrible bout of acne after i turned 30.

  De kosten

  De verschillende opties in acne behandelingen

  Acne

  €39,95


  Acne behandeling

  • Reiniging
  • Dieptereiniging
  • Dag- of nachtverzorging


  Plan nu in
  Meest 

  Acne Plus

  €49,95


  Acne behandeling met glycolzuurpeeling

  • Reiniging
  • Dieptereiniging
  • Glycolzuurpeeling
  • Dag- of nachtverzorging
  Plan nu in