Coagulatie Vaatjes & Wratjes

(Steel)wratjes word ook wel fibromen genoemd. Dit zijn weke of harde bobbeltjes van bindweefsel. Deze kunnen voorkomen over het gehele lichaam, maar zien we voornamelijk in de hals, liezen, oksels of bewegende ooglid. Cosmetisch gezien kan het wenselijk zijn dit te behandelen. Zelf verwijderen van fibromen is op geen enkele wijze aan te raden. De kans op infectie of littekenvorming is groot. Tevens groeit een niet volledig verwijderd fibroom weer aan.

Wij behandelen we wratten door middel van coagulatie. Hierbij branden we snel en vrijwel pijnloos het steeltje door of tippen we de wrat mee aan. Er zal een miniscuul wondje achter blijven wat vlot geneest indien u niet aan het korstje komt. Voor behandeling van fibromen hebben de meeste zorgverzekeraars GEEN vergoeding.

Het verwijderen van ongewenste vaatjes gebeurd ook door middel van coagulatie, maar met een ander apparaat. Hierbij prikken we de vaatjes of bloedblaasjes aan met een naaldje die door stroom verwarmd word en op die manier kapot gaat. Daarna heeft het lichaam even nodig om het oude vaatje op te ruimen. Direct na de behandeling zal u enkel in het behandelde gebied wat roodheid ervaren, die met enkele uren weg zal trekken. Indien het niet gaat om enkele vaatjes is het wellicht goedkoper en effectiever om de vaatjes te behandelen met de laser. Dit is het beste te bepalen met een gratis intake.

In de meeste gevallen word de behandeling van vaatjes en/of fibromen door de zorgverzekeraar als cosmetisch gezien en zal niet vergoed worden. Er zijn hierop natuurlijk uitzonderingen, dus adviseren wij zeker een gratis intake in te plannen.

Quote Salman Khurshid


Don't let every scar, every wart, every hiccup condemn the whole body.

De kosten

De verschillende opties in het verwijderen van ongewenste plekjes

Verwijderen
vaatjes

€ 30


De prijs is per 15 minuten, de eerste 15 minuten worden volledig in rekening gebracht.

plan nu in
Most
Popular

Verwijderen
wratjes

€ 25


De prijs is per 15 minuten, de eerste 15 minuten worden volledig in rekening gebracht.

plan nu in