Cryolipolyse

Bent u op zoek naar een blijvend goed figuur maar zonder hiervoor uren in de sportschool te zwoegen of een operatie te ondergaan of te stoeien met ingewikkelde dieëten? Door de veilige Cryolipolyse technologie van de Body-Wizard worden de ongewenste vetcellen bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Bevriezing van vetcellen – het vet blijft echt weg!
De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan. Er kunnen door diverse oorzaken ‘nieuwe’ vetcellen ontstaan: - Vetcellen kunnen zich verplaatsen - Vetcellen kunnen zich vergroten/ opblazen - Vetcellen kunnen zich splitsen als ze te groot worden Met name het vergroten/ opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Daarom zullen we bij een intake met u ook goed kijken of uw levensstijl geschikt is voor deze behandeling.

Wat is het verschil in gewichtsverlies en vetreductie?
Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. De Body-wizard Duo cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. De cryolipolyse is de start van een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcellen en zal vervolgens het aantal vetcellen reduceren en zo de vetlaag slinken. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Wetenschappelijk onderbouwd!
Het cryolipolyseproces is ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

20% reductie in behandeling van slechts 1 uur.
Gemiddeld geeft elke Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Een behandeling duurt gemiddeld een uur (exclusief intake) en over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone dient een periode te zitten van 10-12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn. Voor de allerkleinste zones (bijvoorbeeld de onderkin) is de tussentijd 6 weken met al zichtbare resultaten in 3 weken!

Wat is ons advies na de behandeling?


Hoe voelt het?
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Deze gelpad bevat verschillende actieve grondstoffen die het proces ondersteunen en versnellen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt initieel verwarmd. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 tot 15 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Waar gaat het vet naartoe?
Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het beet en dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?
De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, 'love handles, billen, bovenbenen en armen. Maar ook lastige gebieden zoals onderkin of de rolletjes bij de bh/oksel kunnen behandeld worden.  

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Ook voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Met de allerkleinste kop kan dit al na 3 weken! Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 10-12 weken en de kleinste kop 6 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Wat te doen na de behandeling?
De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied, maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Quote


Keep the Love, Lose the handles!

De kosten

Most
Popular

 Per kop
€ 175


  • Grote kop, lichaam 40 minuten
  •  Kleine kop, lichaam 40 minuten
  • Kleine kop, gelaat 25 minuten per zijde
Plan nu in