Dermapen®

Dermapen®

De dermapen® heeft in 2012 de award gwonnen voor beste Skin Rejuvenation Device. Ook ditmaal doen zij dit weer even over met de lancering van de Dermapen® 4. Zo is en blijft Dermapen® de beste en nieuwste op het gebied van microneedling en word over de gehele wereld gebruikt door dermatologen, cosmetisch chirurgen en huidtherapeuten. En dus ook bij ons!

The thighter your bra needs to be, the stronger your skincare should be. " Quote "

Wat is de dermapen®/microneedling?

Dermapen® maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kleine kanaaltjes zorgen ervoor dat de hoog gedoseerde werkstoffen vele malen dieper in de huid terecht komen. Doordat de opperhuid niet beschadigd raakt blijft het natuurlijke afweersysteem van de huid intact. Tevens worden er in de huid groeifactoren aangemaakt die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren.

Dit maakt Dermapen® uitermate geschikt voor:

Huidverstrakking en -verjonging

Behandeling van grove poriën, grove structuur

(Acne) littekens

Hyperpigmentatie

Striae,

Doffe, futloze huid

Fijne lijntjes en rimpels

De behandeling met de Dermapen® is goed te verdragen zonder verdoving, het geeft een licht scherp gevoel. Indien gewenst kan er via de huisarts een verwijzing voor Emla-creme verkegen worden. Indien deze minimaal 20 minuten voor aanvang aangebracht wordt onder folie heeft deze een verdovende werking. Afhankelijk van het doel van de behandeling zal de diepte wisselend zijn. De penetratie diepte van de naalden varieert van 0,2 mm tot en met 2 mm. U kan thuis de huid behandelen met naalden van 0.2 of 0.3 mm. Voor een medische behandeling gebruikt de huidtherapeut naalden tussen de 0.5 en 2 mm. Na de behandeling zal de huid een rood/roze kleur hebben die vaak snel verdwijnt, maar bij sommigen 2-3 dagen kan aanhouden. Eventueel kan tijdens het herstel van de huid deze licht (bijna niet zichtbaar) gaan schilferen. Dit komt door de stimulatie van collageen en nieuwe cellen en zal de huid de oude cellen afstoten.

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact met zonlicht. Een zonnebrandcrème met minimaal spf 30 is een noodzaak ter voorkoming van pigment of verbranding. Minimaal 48 uur na de behandeling de huid vrij houden van make-up (mits geadviseerd door ons). Tot 72 uur na de behandeling mag u geen gebruik maken van de sauna of chloorhoudend zwembad.

Na gemiddeld 2-4 weken is er een verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn( 4-6 maanden). Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld vijf á zes behandelingen in kuurverband nodig voor een duidelijk zichtbaar resultaat. Om een nog sneller resultaat te boeken kan de Dermapen behandeling uitgebreid worden met de Uber Pro of de Uber MD peelings tegen meerprijs.

Als u wilt starten met deze behandeling zal er eerst een kostenloos intakegesprek plaatsvinden om u een advies te geven voor het aantal behandelingen en de behandelfrequentie. Dit moet worden afgestemd op uw huidprobleem en huidtype en kan dus niet telefonisch plaats vinden.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze behandeling?
Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan of bel 06 57239242

Let op: Wij werken enkel en alleen met de officiele producten van Dermapen® en hebben uitgebreide scholing gevolgd om deze behandelingen uit te voeren. Wij adviseren u dan ook ten strengste om niet zelf te gaan needlen zonder erkende producten/materialen en zonder enige kennis die door specialisten is overgedragen.