Elektrische Epilatie

Elektrische epilatie is een methode om haartjes definitief te verwijderen. Een groot voordeel voor deze methode is dat je hiermee alle haren kunt behandelen, dus ook grijze, blonde en rode haren. Echter heeft het ook een nadeel, omdat de haartjes 1 voor 1 behandeld worden is het een tijdsintensieve behandeling, en daarom alleen geschikt voor kleine gebieden.

Tijdens de behandeling prikkewe met een miniscuul naaldje (zie foto) langs het haartje het haarzakje in. Omdat het haarzakje een open zakje is voel je hier niets van. Daarna word het naaldje verwarmt door middel van stroom. Op die wijze word het haarzakje van binnenuit aangetast en sterft zo af.

De behandeling in niet pijnloos, maar door het apparaat zo in te stellen per persoon wel dragelijk. Indien dit voor u toch een nadeel zou zijn kan via de huisarts EMLA créme als verdoving voorgeschreven worden.

Na de behandeling kunt u nog enige tijd warmte in de huid voelen, zolang dat aan de orde is kunt u het beste geen gezichtscréme aanbrengen zodat de huid kan afkoelen. Verder zult u van de behandeling weinig merken.

De hoeveelheid behandelingen die nodig zijn is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de haargroeifase. De haargroei bestaat uit 3 stappen. De groeifase (anagene), overgangsfase (katagene) en de rustfase/uitstotingsfase (telogene). In de groeifase kunnen de haren het meest effectief worden verwijderd. Tijdens een gratis intake gesprek leggen wij graag uit hoe dit proces in zijn werk gaat en bekijken we graag of deze methode voor u de juiste is. 

Quote


Life is way too short to spend another day at war with your chin hair.

De kosten

Elektrische
Epilatie

€39,95


per 30 minuten

    Plan nu in