Exosomes™ Treatment


De nieuwste ontwikkeling in huidverbetering en verjonging, de Exosomes™Treatment.

Een veiliger, sterker en sneller alternatief op de vampire treatment, ook wel de PRP facial genoemd. Geen bloedafname, geen eigen bloedplasma, maar wel de krachtigste trigger voor je huid. Een combinatie tussen microneedling en de wetenschappelijke Exosomes™ stimulatie. Nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen hebben het ons mogelijk gemaakt om exosomen uit gedoneerde navelstrengen te halen en te oogsten. Exosomes zijn blaasjes met eiwitten en RNA strengen die veel informatie bevatten voor cel-tot-cel communicatie, presentatie van antigenen, celgroei, maar dus ook alles tot stimulatie van huidstamcellen. Door verantwoord en ethisch aan de ‘jongste’ exosomes te komen en die met microneedling in de huid te brengen, worden alle processen in de huid gestimuleerd. Exosomes bevatten dus geen DNA of andere genetische informatie, de blaasjes bevatten enkel informatie die nog niet gereproduceerd is en dus nog geen ‘ruis’ bevatten. Hierdoor krijg je verbetering van huidtextuur- en toon, kan hett littekens verminderen, hyperpigmentatie corrigeren, huidverstrakken, fijne lijntjes glad maken en porien minimaliseren. De groeifactoren zorgen voor een snelle regeneratie van nieuwe huid, groei van nieuwe bloedvaten en stimulatie van collageen, wat resulteert in een langdurig verjongend effect.

Voordelen
• De behandeling is snel en vereist weinig hersteltijd.
• Het is veilig voor alle huidtinten en -types.
• Er is geen kans op een allergische reactie omdat exosomes slechts informatie is en geen biologisch of DNA gerelateerd materiaal. En hierdoor ook geen kans op bloed overdraagbare ziektes die met PRP wel er kunnen zijn.

Nadelen
• De behandeling kan licht gevoelig zijn.
• Voor een optimaal resultaat worden meerdere maandelijkse behandelingen aanbevolen, gevolgd door onderhoudsbehandelingen om de zes maanden.
• Je mag een paar dagen na de behandeling niet sporten of andere activiteiten ondernemen.

Simple Alana Patient


The Dermapen has given me more plump, smooth skin and even removed fine lines I used to have on my forehead. I love the Dermapen!

De kosten

De verschillende opties van de Dermapen 4

Hele Gelaat & Hals

€ 350,00


  • Een volledige behandeling van het gezicht, hals en hoofdhuid met de DP producten afgestemd op uw doel! Het behandelen van de hoofdhuid geeft een extra liftend effect.
PLAN nu in