Fat Burning Program

Fatburning Program 7 daags programma is zoveel meer dan alleen gewichtsverlies!

Dit leefstijlprogramma is de manier om je binnen 7 dagen slanker, fitter en energieker te voelen. Dankzij de combinatie van sporten, sap-vasten en voedingssupplementen gaat jouw lichaam van suiker- naar vetverbranding. Overgewicht: een probleem waar wereldwijd steeds meer mensen mee te maken hebben. We zijn zwaarder dan we zouden willen. Proberen van alles om af te vallen, zonder blijvend resultaat. Ook fanatieke sporters - die strikt genomen meestal geen overgewicht hebben - zouden hun sportprestaties vaak nog flink kunnen verbeteren als ze nog slanker en lichter waren. Voor al deze mensen, maar eigenlijk voor iedereen die zich in 7 dagen fitter, gezonder en slanker wil voelen, met werken aan een betere conditie als bonus, is er maar één antwoord: Fatburning Program van ScKIN Nutrition. In 7 dagen maak je gebruik van drie afbouwdagen, drie sap-vastendagen en één opbouwdag. Tijdens deze dagen train je binnen jouw individuele hartslagzone met een horloge of hartslagmeter en doe je alleen cardiotraining zoals hardlopen, crosstrainer, fietsen, roeien om je spiervezels in de vetverbrandingsmodus te duwen.

Resultaten van het 7 daags Fatburning Program:
- Gemiddeld 2-6 kg gewichtsverlies
- Gemiddeld 3-7 cm omvangverlies op de buik.
- Significant makkelijker je sportprestaties/ conditie naar een next level brengen.
- Je verbrand o.a. inwendig buikvet, waardoor je buik platter wordt

Het belang van de juiste voedingssuppletie tijdens en na de Fatburning Program van 7 dagen:
- sportsuppletie ter versterking van duurvermogen voorkomen van tekorten en bijwerkingen
- suppletie ter verlaging van cholesterol, verbeteren van suikerstofwisseling en stimuleren van vetverbranding
- sportsuppletie die vermoeidheid tegengaat
- je voelt je topfit, energiek en vitaal!

Fatburning Program: een combinatie van duurtraining, een sapvastenkuur, en de juiste voedingssupplementen. Alleen zo kun je het oermechanisme in de genen activeren en omschakelen van suiker- naar vetverbranding. Is je lichaam hier eenmaal in getraind en kunnen de spieren beter vet verwerken, dan word je niet alleen beter in duursport, maar heb je ook minder behoefte aan zoetigheid.

Wat levert Fatburning Program van 7 dagen je op:
- Gewichtsverlies
- Betere conditie
- Minder trek in zoetigheid
- Mooie huid
- Anti-aging

Dit alles maakt Fatburning program van ScKIN Nutrition een snelle en uniek methode om je lichaam een kickstart te geven. Een nieuwe start, waarmee jij je hele levensstijl ingrijpend gezonder maakt. Mocht je later ongewild toch terugvallen op de suikerverbranding bijvoorbeeld door vakantie of stress, dan kun je jouw lichaam weer een kickstart geven met een korte Keep the Fatburning program van 3 dagen.

Quote Shirley


Goed vol te houden en een snel en mooi resultaat!

De kosten

Fat Burning Program


  • Fat Burning Mix
  • Omega+
  • Multi+
  • 1 week Begeleiding van de coach tijdens openingstijden
Nu voor maar €315