Huidverbetering

Huidverbetering

Als het gaat om huidverbetering is kennis een must! Met onze achtergrond hebben wij zoveel kennis dat we u gegarandeerd het beste resultaat kunnen geven. Wij bieden in de praktijk vele opties voor het verbeteren van uw huid. Wij adviseren u om altijd eerst gebruik te maken van een kostenloze intake, zodat er een passend behandelplan voor u wensen opgesteld kan worden.

Aging is a fact of life. Looking your age is not. " Quote "

De mogelijkheden in huidverbetering:

Gezichtsbehandelingen. Frequent toegepast kunnen ook deze behandelingen een boost geven aan uw huid.

Endermologie. Deze behandelingen draineren toxines, voeren zuurstof aan, exfolieren en verstevigen uw huid door middel van stimulatie van het bindweefsel.

Microdermabrasie. Een polijsthandstuk zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en een stimulatie van nieuwe cellen plaats vind. Tevens zeer geschikt voor een snelle boost.

Peelings. Verschillende peelings met ieder hun eigen kenmerken en dieptewerkingen geven een geweldig resultaat op bijvoorbeeld acne, rokershuid, verdikte huid, littekens, rimpels maar ook bij rosacea.

Microneedling. Onze dermapen maakt honderden kleine kanaaltjes in de huid om zo actieve werkstoffen diep in de huid te krijgen. Zeer geschikt bij huidveroudering, pigment en littekens.

Wilt u meer informatie ontvangen over een van deze behandelingen?
Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan of bel 06 57239242