Laserbehandeling Roodheden

Couperose, rosacea, spider naevi en cherry angioma zijn allemaal voorbeelden van roodheden die te behandelen zijn met licht-/lasertherapie. Het voordeel hiervan is dat ook de diffuse roodheid eromheen goed meegepakt wordt en de vlekjes binnen enkele behandelingen zullen verminderen tot verdwijnen. Zoals de naam het al aangeeft werken we bij deze therapie met licht. Bij ons in de praktijk werken we met de M22, die zowel Laserlicht als IPL ondersteunt.

Doormiddel van warmte coaguleert dit apparaat de bloedvaatjes, waardoor deze door het lichaam zelf opgeruimd worden. Hierdoor vervagen de vlekken in de weken na de behandeling. Vaak zijn er wel meerdere behandelingen nodig om het geheel perfect weg te krijgen, gemiddeld 3 tot 4, met een tussenpose van ongeveer 6 weken.

Deze behandeling is geschikt voor alle roodheden op het lichaam veroorzaakt door kleine adertjes en kan bij bijna alle huidtypen.

We behandelen uw huid Niet indien:
-Uw huid door de zon, zonnebank of zelfbruiner gebruind is
- U zwanger bent of borstvoeding geeft
- U huid verdunnende medicatie (hormoonzalfjes, roaccutane enz.) of medicatie die de uw huid overgevoelig maakt voor licht (antibiotica, antidepressiva enz.) gebruikt
- U een voorgeschiedenis met keloïd vorming (litteken) heeft
- U een interne defibrillator of pacemaker

Na de behandeling moet de behandelde huid worden beschermd met een SPF 30 of hoger tegen UV straling. Dit moet gedurende het gehele behandeltraject ter voorkoming van sterkere pigmentschade. De huid kan warm aanvoelen en kan licht roze gekleurd zijn. Binnen enkele uren zal deze reactie verminderen. Ook kunnen de vaten na de behandeling wat donkerder kleuren, dit is een normale reactie, de vaten worden met de tijd weer lichter. Uw huidtherapeut zal u hierover advies op maat geven tijdens het intake gesprek.

Het resultaat is afhankelijk van de indicatie, oorzaak van de vaten, de grootte en de diepte van de vaten. Vaak verminderen de vaten of verdwijnen deze snel. Tijdens dit intake gesprek kunnen we de voor u mogelijk verwachte resultaten en hoeveelheid benodigde behandelingen bespreken.

Quote


Taking care of your skin is more important than covering it up.

De kosten

De verschillende opties in laser behandelingen bij roodheden

Roodheden


  • Kin € 80
  • Wangen € 115
  • Wangen klein & neus € 135
  • Hele wangen & neus € 165
  • Decolleté € 195
bel voor afspraak