LPG Endermologie Gezicht

Louise Paul Guitay is de ontwikkelaar van de endermologie® techniek. Ruim 30 jaar geleden is in Frankrijk binnen de fysiotherapie deze techniek geïntroduceerd naar aanleiding voor verkleefde brandwonden. Daarbij ontdekte hij dat de huid gladder en steviger werd en ook dat onregelmatigheden minder zichtbaar werden. Inmiddels wordt de techniek zowel therapeutisch als esthetisch ingezet in ruim 110 landen. De techniek heeft een FDA goedkeuring en 150 onderzoeken onderbouwen de werking van LPG Endermologie®.

LPG Endermologie  is een zeer efficiënte en pijnloze methode voor het behandelen op een 100% natuurlijk wijze van huid, onderhuid en onderhuidsbindweefsel. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die blokkades opheft en die ervoor zorgt dat de stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren. De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden . Tegelijkertijd worden de fibroblasten gestimuleerd om meer collageen aan te maken met als gevolg een gladde, stevige en gezonde huid.

Voor het gezicht kan het ingezet worden voor gezichtscontouring en anti-aging. Het werkt zelfs uitermate goed op  huidverslapping in het gezicht. In combinatie met een cosmetisch arts, dan zijn de programma's voor- en nabehandeling voor bij een ooglidcorrectie zeer effectief, om zo het herstel te bespoedigen. Daarnaast is het als nabehandeling bij fillers een zeer doeltreffende en snelle manier om het resultaat te optimaliseren.

Wel moet een endermologie behandeling regelmatig herhaald worden om effectief te kunnen zijn. Het aantal benodigde behandelingen is sterk afhankelijk van de indicatie, problematiek en doelen. De ervaring heeft geleerd dat men gemiddeld tussen de 15 - 25 behandelingen nodig heeft, te beginnen met één of twee keer per week. Na 10 behandelingen begint men over het algemeen resultaat te zien. Men begint met één tot twee behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand het bereikte resultaat onderhouden. LET OP!Voor de 10e behandeling is het niet wenselijk dat de serie onderbroken wordt.

De behandeltechniek is volstrekt natuurlijk en geeft een aangenaam en ontspannen gevoel. Na de behandeling is het belangrijk dat u veel water drinkt (2 liter). De huid en onderliggend weefsel kunnen wat reactie geven op de behandeling. Afhankelijk van uw levensstijl en lichamelijke veranderingen zoals de hormoonspiegel, kunnen de resultaten enkele jaren aanhouden.

Benieuwd of LPG Endermologie wat voor u is? Wij bieden een gratis intake gesprek aan om uw mogelijkheden door te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Quote


Once you see the results, it becomes an addiction.

De kosten

De verschillende opties voor LPG Endermologie in het gelaat

Express Treatments


 • *alle kuren zijn incl. de benodigde persoonlijke behandelkopjes en verzorgingscremés (t.w.v. 150 euro)
 • 10x 2 zones
  normaal € 600nu € 480
 • 15x 2 zones
  normaal € 825nu € 645
 • 20x 2 zones
  normaal € 1050nu € 795
 • Onderhoudsbehandeling € 45
Plan nu in

Complete Treatments


 • *alle kuren zijn incl. de benodigde persoonlijke behandelkopjes en verzorgingscremés (t.w.v. 150 euro)
 • 10x 4 zones
  normaal € 900nu € 750
 • 15x 4 zones
  normaal € 1275nu € 1030
 • 20x 4 zones
  normaal € 1650nu € 1275
 • Onderhoudsbehandeling € 75
Plan nu in