LPG Endermologie Lichaam

Louise Paul Guitay is de ontwikkelaar van de endermologie® techniek. Ruim 30 jaar geleden is in Frankrijk binnen de fysiotherapie deze techniek geïntroduceerd naar aanleiding voor verkleefde brandwonden. Daarbij ontdekte hij dat de huid gladder en steviger werd en ook dat onregelmatigheden minder zichtbaar werden. Inmiddels wordt de techniek zowel therapeutisch als esthetisch ingezet in ruim 110 landen. De techniek heeft een FDA goedkeuring en 150 onderzoeken onderbouwen de werking van LPG Endermologie®.

LPG Endermologie  is een zeer efficiënte en pijnloze methode voor het behandelen op een 100% natuurlijk wijze van huid, onderhuid en onderhuidsbindweefsel. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die blokkades opheft en die ervoor zorgt dat de stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren. De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden . Tegelijkertijd worden de fibroblasten gestimuleerd om meer collageen aan te maken met als gevolg een gladde, stevige en gezonde huid.

LPG werkt op 4 doelen: afslanken;cellulite gladmaken;huidverstevingen; & silhouet verbetering. Het is dus uitermate geschikt voor:
- cellulite;
- vastzittende vetophopingen (bijv. lovehandles);
- voor- en nabehandeling bij liposculptuur en liposuctie; - figuurcorrectie;
- verminderde elasticiteit van de huid (na bijv. zwangerschap of gewichtsafname);
- stress.
De zuigende werking van het apparaat gecombineerd met de rolmassage zorgen ervoor dat vetzuren uit de vetcellen vrijkomen. De vetcellen nemen in volume af en er vindt een betere doorbloeding plaats waardoor de vetzuren snellen worden afgevoerd. LPG kan tevens ingezet worden om brandwonden , littekens en fibrose losser te maken. Daarnaast zetten wij het veelvuldig in binnen de oedeemtherapie, voor het draineren van het vocht.

Wel moet een endermologie behandeling regelmatig herhaald worden om effectief te kunnen zijn. Het aantal benodigde behandelingen is sterk afhankelijk van de indicatie, problematiek en doelen. De ervaring heeft geleerd dat men gemiddeld tussen de 15 - 25 behandelingen nodig heeft, te beginnen met één of twee keer per week. Na 10 behandelingen begint men over het algemeen resultaat te zien. Men begint met één tot twee behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand het bereikte resultaat onderhouden. LET OP!Voor de 10e behandeling is het niet wenselijk dat de serie onderbroken wordt.

De behandeltechniek is volstrekt natuurlijk en geeft een aangenaam en ontspannen gevoel. Na de behandeling is het belangrijk dat u veel water drinkt (2 liter). De huid en onderliggend weefsel kunnen wat reactie geven op de behandeling. Afhankelijk van uw levensstijl en lichamelijke veranderingen zoals de hormoonspiegel, kunnen de resultaten enkele jaren aanhouden.

Benieuwd of LPG Endermologie wat voor u is? Wij bieden een gratis intake gesprek aan om uw mogelijkheden door te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Quote LPG


Fight for natural beauty!

De kosten

De verschillende opties voor LPG Endermologie voor het lichaam

Express Treatments


 • *alle kuren zijn incl. de benodigde Endermowear en verzorgingscremés (t.w.v. 125 euro)
 • 10x 2 zones
  normaal € 575 nu € 465
 • 15x 2 zones
  normaal € 800 nu € 635
 • 20x 2 zones
  normaal € 1025 nu € 780
 • Onderhoudsbehandeling € 45
Plan nu in

Complete Treatments


 • *alle kuren zijn incl. de benodigde Endermowear en verzorgingscremés (t.w.v. 125 euro)
 • 10x 4 zones
  normaal € 875 nu € 735
 • 15x 4 zones
  normaal € 1250nu € 1015
 • 20x 4 zones
  normaal € 1625 nu € 1260
 • Onderhoudsbehandeling € 75
Plan nu in