Microdermabrasie

Microdermabrasie letterlijk vertaald betekend kleine afschuring van de huid. Bij deze behandeling maken we gebruik van microkristallen of diamantkopjes om zo de huid af te schuren.  We verwijderen op die wijze de dode huidcellen, stimuleren de doorbloeding en daarbij de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt opgefrist en zorgt daarnaast voor structuurverfijning.

Zoals u hieronder ziet kunnen we met deze sterspeler van alles! Microdermabrasie kan worden toegepast bij:
- Verouderde huid
- Droge, vette, matte, verstopte en vlekkerige huid
- Vergrootte poriën
- Fijne rimpels
- Acne(littekens)
- Littekens
- Pigmentvlekken
- Voorbehandeling voor chemische peelings
- Opfrisbehandeling

Het apparaat zorgt icm met de kristallen of diamant en een vacuum, dat de intensiteit volledig op uw huid af te stellen is.
Hoe diep we moeten behandelen hangt af van het doel van de behandeling en dat bepaald ook in welke mate u reactie heeft na de behandeling. Indien er oppervlakkig behandeld word kan de huid na de behandeling enkele dagen gevoelig zijn en aanvoelen. Dit is te vergelijken met een wandeling in de wind of in de zon zitten. Moeten we diep behandelen voor bijvoorbeeld pigmentvlekken dan kunnen er puntbloedingen zichtbaar zijn en moet de huid langer herstellen.

Na de behandeling kan de huid (licht)rood zijn en er kunnen kleine puntbloedingen zichtbaar zijn. Dit is afhankelijk van uw huidtype en huidprobleem. Na 24 uur zal de meeste roodheid weg zijn. Na 2-3 dagen zal de huid licht kunnen gaan schilferen. Voor een optimaal resultaat kan uw huid extra worden ondersteund met de aanbevolen producten voor uw huidtype en huidprobleem. Tot 3 dagen na de behandeling mag u geen retinoïden, zuren (bijvoorbeeld fruitzuur) of benzoylperoxide gebruiken in het behandelde gebied.

Afhankelijk van het  doelzijn er meerdere behandelingen nodig. Qua opfrisser kunt u na 1 behandeling al verschil merken. Andere doelen ziet u vaak na 3 behandelingen al een verbetering. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig, maar dit is volledig afhankelijk van het huidprobleem. In het begin zal u eenmaal in de 2 weken behandeld worden. Een enkele behandeling zal huidverbetering geven en de huid zacht en fris laten aanvoelen. Ieder huidtype en huidprobleem heeft een passend behandelplan nodig. Dit wordt tijdens een intake met uw besproken.ComplicatiesMicrodermabrasie is een zeer gecontroleerde behandeling met weinig complicaties. De kans op littekens en hyperpigmentatie (donkere vlekken) zijn gering als u onze thuisinstructies volgt. Mocht u een koortslip hebben, dan zal de behandeling niet kunnen plaatsvinden

Quote


With the help of microfine crystals you can improve the  overall look en texture of your skin!

De kosten

De verschillende opties in microdermabrasie

Microderma-
brasie

€ 60,00


  • Methode door kristal of diamant.
Plan nu in