Microneedling met de Dermapen 4

Herschrijf de geschiedenis van uw huid! Met miljoenen Dermapen behandelingen die wereldwijd al uitgevoerd zijn verdient u nu ook het beste!

Dermapen behandelingen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van:
- Fijne lijntjes & rimpels
- Acné
- Littekens- Vergrote poriën
-Haarverlies

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. Deze pen is in geen mogelijkheid te vergelijken met rollers of andere pennen. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten. De nieuwe Dermapen 4™ laat zijn concurrenten ver achter zich.

DermapenWorld™ is de uitvinder en vertrouwde marktleider van Micro Needling en heeft samengewerkt met toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om de Dp Dermaceuticals™ te ontwikkelen. Dit is ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment, exclusief ontwikkelt voor Micro Needling behandelingen. De Dp Dermaceuticals protocollen worden wereldwijd aanbevolen door duizenden behandelaren voor veilig gebruik tijdens Micro Needling behandelingen. Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals™ die worden geadviseerd door uw behandelaar. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid).Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen™ behandelingen. Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is uiteraard ook uitermate geschikt als uw dagelijkse verzorging. Het kiezen van een DP Peel tijdens de behandeling geeft een versnelling in het gehele traject en resultaat en zal resulteren in minder behandelingen. Voor sommige littekens en/of striae zal toepassing van een Peel noodzakelijk zijn, maar dit word altijd met u besproken tijdens de intake.

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Na een behandeling kunt u wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren. Gebruik van Lycogel (zie camouflage therapie) kan uw huid direct camoufleren en genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten. Toepassing van een DP Peel geeft vaak 2-3 dagen na de behandeling een vervelling, welke met goed hydratatie niet als storend ervaren word.

Verjonging*: 3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken Acnélittekens: 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
Striae: 4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken Pigmentatie: 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken *Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Simple Alana Patient


The Dermapen has given me more plump, smooth skin and even removed fine lines I used to have on my forehead. I love the Dermapen!

De kosten

De verschillende opties van de Dermapen 4Hele Gelaat

€140,00


  • Een volledige behandeling  van het gezicht met de DP producten afgestemd op uw doel!Plan nu in


Hele Gelaat & Hals

€160,00


  • Een volledige behandeling van het gezicht en hals met de DP producten afgestemd op uw doel!PLAN nu in
Most
Popular

Hele Gelaat
& Peel

€165,00


  • Een volledige behandeling van het gezicht met de DP producten afgestemd op uw doel en met een Dermapen Peel als booster voor extra snel resultaat!

PLAN nu in

Hele Gelaat, Hals & Hoofdhuid

€180,00


  • Een volledige behandeling van het gezicht, hals en hoofdhuid met de DP producten afgestemd op uw doel! Het behandelen van de hoofdhuid geeft een extra liftend effect.
PLAN nu in