Ontharing

ONTHARING

Voor ontharing zijn er veel verschillende opties. Er zijn tijdelijke methodes, zoals scheren en harsen, en er zijn ‘definitievere’ methodes, zoals elektrische epilatie of door middel van Licht en Laser.

Voor zowel harsen als de definitievere methodes bent u bij ons aan het juiste adres. Voor definitieve ontharing in het gezicht geldt er in sommige gevallen een vergoeding van de zorgverzekeraar.
Vraag bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden en de vergoedingen.

"Love of beauty is taste. The creation of beauty is art."   - Quote Ralph Waldo Emerson -

Met elektrische epilatie behandelen we de haartjes (zowel rode als lichte-, en donkere haren) één voor één door de haarzakjes te beschadigen met warmte. Na iedere behandeling worden de haren dunner en zwakker, waarna ze zullen verdwijnen. Door middel van een minuscuul naaldje, die langs het haartje tot aan de bodem van het haarzakje reikt, wordt de voedingsbodem van de haar vernietigd. Na enkele behandelingen worden de haren dunner waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen. De behandeling is niet pijnloos. De pijnbeleving is per persoon anders, maar het apparaat is aan te passen aan de pijngrens per individuele persoon. Hierdoor wordt de behandeling dragelijk gemaakt. De behandelperiode is per persoon wisselend en is afhankelijk van het oppervlakte en de haargroeifase.

Ontharen door middel van IPL (Licht) & Laser kunt u bij ons uit laten voeren door geschoolde huidtherapeuten van Cosmetique Totale. IPL & Laser ontharen geeft de beste resultaten op donkere haren. IPL & Laser is ook net als elektrische epilatie niet geheel pijnloos, maar ook hier passen we de therapie aan aan uw grenzen en is het vrijwel pijnloos. Het gecreëerde licht verwarmt het haarzakje, waarbij de voedingsbodem van de haar word aangetast en de haar geleidelijk zal verdwijnen. Gemiddeld heeft u voor deze vorm van ontharen 8-10 behandelingen nodig.

Om te kunnen bepalen welke manier van definitief ontharen voor u het geschiktst is voeren wij altijd een kosteloos intake gesprek met u.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze behandeling?
Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan of bel 06 57239242