Permanente Make-up

PERMANENTE MAKE-UP

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Wij werken met natuurlijke en afbreekbare pigmenten, die onschadelijk zijn en gegarandeerd geen kankerverwekkende stoffen bevatten. Uiteraard zijn onze pigmenten wettelijk goedgekeurd in Nederland. Het doel van permanente make-up is ervoor zorgen dat u er "altijd" sprekend uit ziet, het gezicht een boost te geven en het gezicht te openen. Om permanente make up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Het is niet hetzelfde als tatoeages, het pigment word oppervlakkiger in de huid ingebracht en de pigmenten en technieken zijn totaal verschillend.

There are some amazing artists in the UK and internationally who create stunning natural work with a machine, which indicates that the focus schould really be on the technician themselves rather than the technique. - Quote Lara Johnson

Permanente Make Up is voor Iedereen geschikt, maar in het bijzonder ook voor personen die:

- Er op ieder moment van de dag verzorgd uit willen zien maar niet veel tijd hebben

- Veel sporten, transpireren of zwemmen

- Contactlenzen dragen

- Smalle en/of bleke lippen hebben

- Bij het aanbrengen van make up niet meer goed kunnen zien

- Allergieën voor make up hebben

- Te dunne wenkbrauwen of geen wenkbrauwen hebben

- Door chemotherapie of ziekte geen haargroei meer hebben

Bij de wenkbrauwen kunnen we gebruik maken van meerdere technieken. Met de hairstroke techniek worden er dunne haartjes gecreëerd om de wenkbrauw weer driedimensionale uitstraling te geven. Met de shadow techniek, die ook wel powderbrows genoemd worden, kunnen we een poederachtige uitstraling aan de wenkbrauwen geven, zoals u dit ook ziet met reguliere make up. Deze bovenstaande technieken kunnen ook gecombineerd worden tot ombrebrows, ook wel combibrows en fushionbrows genoemd. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Tevens kan het door ziekte zijn dat u wimpers ontbreken en dan kan permanente make up u toch weer een natuurlijk aangezicht geven. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. We bepalen met u samen hoe breed u de eyeliner wilt hebben. Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Tevens kunnen de volledige lippen gekleurd worden, zodat lipstick overbodig wordt.

Permanente make up blijft gemiddeld 2-3 jaar mooi en heeft daarna een opfrisbehandeling nodig omdat de intensiteit terugloopt. Dit kan per persoon verschillen en is afhankelijk van meerdere factoren. Voordat de permanente make up aangebracht word, word er eerst gekeken naar uw wensen en de mogelijke kleuren. Bij de wenkbrauwen worden deze vooraf eerst getekend. Pas als u tevreden bent zal de behandeling starten, die gemiddeld 1,5 tot 2 uur in beslag neemt. Na het aanbrengen van de permanente make up dient u de huid 72 uur vrij te houden van water en make up. In de eerste week zal de intensiteit van de kleur met gemiddeld 40% afnemen Na 6 weken wordt er bij een eerste toepassing een tweede behandeling uitgevoerd om de details en kleur te optimaliseren. Eventuele kleine korstjes die ontstaan mag u niet weghalen. Na het herstel kan u alles weer doen zoals u gewend bent en eventueel kan u altijd extra make up aanbrengen.

Om te kunnen bepalen of permanente make up voor u geschikt is voeren wij altijd een kosteloos intake gesprek met u. In gevallen van ziekte hebben sommige zorgverzekeraars een vergoeding voor permanente make up, dit valt dan onder camouflagetherapie. Wij adviseren u dit na te vragen bij uw zorgverzekeraar.

Bent u nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over de behandelingen kunt u bellen met 0657239242 of maak direct uw afspraak via de knop!