Schoonheidsbehandeling

Schoonheidsbehandeling

Wij bieden u verschillende opties in het verzorgen en verwennen van uw huid. U maakt een keuze uit 1 van de 4 behandelingen van 60 minuten. Naast deze behandeling kunt u extra’s toevoegen zoals u dat wenst. Bij ons draait een schoonheidsbehandeling niet enkel om optimale verzorging, maar ook om u een geweldig moment van ontspanning te laten beleven.

Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick ass red lipstick. " Quote Gwyneth Paltrow "

Mineral Osmoter Recharge

Een intense, rehydraterende boost voor alle huidtypes en leeftijden. Gebaseerd op AHAVA’s Dode Zee expertise. Deze behandeling biedt de huid een compensatie voor dagelijks vochtverlies, herstelt de zachtheid en glans en heeft een gladmakend effect op fijne lijntjes.

• Gedehydrateerde en/of doffe huid

• Zeker aanbeveling bij extreem droog klimaat

Absolute Mineral Renewal

Een anti-aging behandeling gericht op algehele huidverbetering: gladmaken van rimpels en fijne lijntjes, versterken van de huid in weerstand en stevigheid. Geeft een mooie glad, zacht en glanzend jongere huid. De huid krijgt een goede oppepper tegen de dagelijkse stressfactoren.

• Huid met zichtbare verouderingstekenen, rimpels, onregelmatige huidkleur en verlies van stevigheid

• Oudere, gedehydrateerde, droge en zeer droge huid.

Mineral Royal Facial

Een luxe royal treatment voor de ultieme glans aan de huid. Deze behandeling brengt ’s werelds beste 2 beauty geheimen sinds de oudheden samen: de Dode Zee en puur 24K goud! Optimaliseert natuurlijke glans en gezondheid.

• Doffe, vermoeide huid zonder glans

• Oudere, droge en zeer droge huid

• Wie houdt van een premium ‘celeb’ behandeling

Mineral Detox

Een gezonde detox, anti-oxidanten en anti-verontreiniging behandeling geschikt voor alle huidtypes. Gaat de vervuiling van smog, vuil en andere soorten deeltjes die veroorzaker zijn van sensitiviteit, veroudering, dofheid en vermoeidheid tegen. Deze behandeling geeft een diepe reiniging en laat u huid weer stalen!

• Voor iedereen geschikt! Met name als u veel in de stadse omgeving verblijft of veel in ruimtes bent met veel personen, airco’s, klimaatbeheersing etc.

Uitbreidingen/losse behandelingen
U kiest naast een basis behandeling zelf uw extra's of u kiest enkel de losse modules.

Harsen kin of bovenlip

Harsen kin en bovenlip

Verven wimpers

Verven wenkbrauwen

Verven wimpers en wenkbrauwen

Epileren

Extra dieptereiniging met stomen

Wilt u meer informatie ontvangen over deze behandeling?
Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan of bel 06 57239242