Spray Tanning

Care4Skin Spray Tanning

Spray Tanning is er niet alleen goed uitzien, maar ook goed voor je huid zorgen. De producten waarmee gewerkt word, bevatten Aloë Vera, Vitamine A, Vitamine E, Vitamine B5, Palmolie en Retinol. Alles op de natuurlijke basis maar met de beste kwaliteit. Spray Tanning is veiliger dan de zonnebank en geeft je ook nog eens direct resultaat! De vloeistof met DHA trekt in de huid en voorziet je huid 5 tot 7 dagen van een natuurlijke en gezonde teint, 100% tevredenheidsgarantie!

'Spray Tan makes you feel and look beautiful!'   "Spray Tan Nederland"

Tevens hoef je nu niet meer bang te zijn voor het oranje resultaat. Nieuwe technieken zorgen voor een teint afgestemd op jouw huidskleur. In overleg bepalen we welke kleur het beste bij u past. Care4Skin biedt ook mogelijkheden in de vorm van een strippenkaart of maandabonnement om goedkoop verzekerd te zijn van een constante mooie kleur!
Tijdens de behandeling kunt u zelf aangeven wat u aan wilt houden. Houdt er rekening mee dat de kledingstukken die aanblijven donker dienen te zijn. Achteraf zijn deze allemaal uit te wassen. Echter kunt u ook kiezen voor wegwerpmaterialen, die in de salon voor u beschikbaar zijn.

Voor de tanning:

Scrub en hydrateer je huid de avond van tevoren.
Gebruik deze niet op de dag zelf om het mooiste resultaat te garanderen. Waxen en scheren dient minimaal 8 u voor de behandeling gedaan te worden, zodat de poriën op tijd kunnen sluiten.

Na de tanning:

Draag losse, donkere kleding na je behandeling.
Wacht minimaal 6 u met het douchen, baden, zwemmen en sporten. Zo heeft de tanning de tijd zich mooi te ontwikkelen.
Probeer jezelf niet aan te raken tijdens of vlak na de behandeling.
Hydrateer je huid iedere ochtend en avond. Na het douchen of baden de huid niet droogwrijven, maar droogdeppen.
Lange blootstelling aan water zal de kleur sneller doen vervagen.
Gebruik de Tan Extender om de tanning bij te houden.

Bent u nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de behandelingen kunt u telefoneren met 06 5723 9242