Wimper Lifting

Wimper lifting is DE methode om je natuurlijke wimpers te voorzien van een mega mooie krul en kleur.  Nooit meer uitgelopen mascara, altijd mooi zwart en goed gekruld! Geen mascara meer nodig! En zonder gebruik van die onhandige krultang! Bij ons bieden wij u de beste kwaliteit van Nederland met de producten van Bellekin.

Bellekin heeft zijn eigen innovatieve producten ontworpen die voor ons als specialist super makkelijk en vooral hygiënisch in gebruik zijn. Voor u als klant innovatief omdat er nu na de behandeling niet meer 48 uur gewacht hoeft te worden met douchen en sporten.

Tijdens de lashlift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zacht siliconenmal gelift.

De wimpers blijven maar liefst 6 tot 8 weken* mooi in krul zitten zonder dat u daar iets voor hoeft te doen! Langzaam zullen de wimpers terugzakken en omdat er geen gebruik word gemaakt van sterk chemische materialen kan de behandeling na 6 weken alweer herhaald worden zonder schade aan de natuurlijke wimpers.

De lash lift is vooral zeer geschikt voor mensen die om welke reden dan ook geen wimperextensions willen, maar wel graag die oogverblindende look willen hebben.


* Gebruik de juiste after-care producten, u heeft aantoonbaar langer plezier van de behandeling als u de door ons geadviseerde producten gebruikt. (verzorgingsgel wimpers á 29 euro, gemiddeld 4-6 maanden gebruik) Uw eigen wimpers ogen voller en zijn sterker als zonder gebruik van dit product.

Quote Tabatha Coffey


I learned eyelashes are the key to life, because they make everyone look fabulous!

De kosten

De verschillende opties in wimper behandelingen.

Lift incl. verven bovenwimpers

€ 49,95


  • Een lash lift behandeling inclusief het verven van de bovenste wimpers.
Plan nu in

Lift incl. verven boven- en onder wimpers

€ 54,95


  • Een lash lift behandeling inclusief het verven van de bovenste en onderste wimpers.
Plan nu in