Wimperextensions

Wimperextensions zijn DE methode voor altijd mooie en verzorgde uitziende wimpers. Nooit meer uitgelopen mascara, altijd mooi zwart,lang en vol! Geen mascara meer nodig!Bij ons bieden wij u de beste kwaliteit van Nederland met de producten van Misencil.

Misencil is uniek door zijn droogtijd (na 2 uur kunt u al douchen) en gebruikt als enige in de markt een medische kwaliteit acrylaat in haar wimperlijmen. Tevens ontwikkelen ze als enige fabrikant deze wimperlijmen zelf, samen met een overheidslaboratorium under toezicht van de Amerikaanse Voedsel- en Warenauthoriteit (de “FDA”) en HealthCanada, de Canadese gezondheidsdienst, wiens eisen nog strikter zijn zelfs dan in de EU.

Ook zijn de Misencil Wimperextensions hypollergeen en zelf ontwikkeld in Canada. De extensions worden vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn super zacht, lichtgewicht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke Misencil lijm van medische kwaliteit, voor een perfecte snelle hechting van de extension op het natuurlijke wimperhaartje. Onze Flash wimperextensions zijn zelfs bijna “magnetisch” omdat deze “flat lashes” zelfstandig rechtop kunnen staan;een innovatie waarmee Misencil in 2015 de befaamde H. Pierantoni Innovatieprijs op het Congrés de l’Esthetiuqe in Parijs heeft gewonnen.

Geen plukjes, maar enkel losse haartjes geplaatst in de One by One methode. Door uw eigen haartje te verlengen behoudt u het natuurlijkste resultaat. Als specialist bepalen we samen de variant die voor u het beste geschikt is qua lengte en krul.

De wimpers blijven maar liefst 4 tot 8 weken* zitten zonder dat u daar iets voor hoeft te doen! Door de nieuwste technieken en materialen hoeft u niet bang te zijn voor uitval van de eigen wimpers. Zo gebruiken we super lichte, maar uitermate flexibele lijm. Het verwijderen kunt u kostenloos bij ons laten doen, zodat wij kunnen garanderen dat uw eigen wimpers onbeschadigd blijven.

In het natuurlijke proces vernieuwd eens in de 8 weken ieder haartje zich. Daarom zult u na 4 weken kleine gaatjes gaan ervaren en zal u wellicht willen opvullen.

Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?
→Wrijf niet in de ogen
→ Gebruik geen reinigingsproducten en crémes die olie bevatten, deze lossen de lijm op.
→ Gebruik geen permanent of wimperkruller voor of na de behandeling.
→ Dep uw ogen droog na het schoonmaken
→ Trek niet aan uw verlengde wimpers, U beschadigt hiermee niet alleen uw wimperverlenging, maar ook uw eigen natuurlijke wimpers.
→ Gebruik de juiste after-care produkten, u heeft aantoonbaar minder opvulbehandelingen nodig als u de door ons geadviseerde producten gebruikt. (reiniging essentieel á 25 euro, gemiddeld 6 maanden gebruik)

Quote Tabatha Coffey


I learned eyelashes are the key to life, because they make everyone look fabulous!

De kosten

De verschillende opties in wimper behandelingen.

Nieuwe Set

€ 75,00


  • Een volledige set one by one wimpers. Gemiddeld duurt het zetten maximaal 90 minuten.Plan nu in

Opvullen

€ 12,50 /per 15minuten


  • Omdat wij per cliënt verschil zien in onderhoud, maar ook  verschil in seizoenen, rekenen wij per kwartier. Gemiddeld zijn we 30 minuten bezig en vaak maximaal 45 minuten.
PLAN nu in