Wimperextensions

One by One & Russian Volume

Wimperextensions zijn DE methode voor altijd mooie en verzorgde uitziende wimpers. Nooit meer uitgelopen mascara, altijd mooi zwart,lang en vol! Geen mascara meer nodig! Bij ons bieden wij u de beste kwaliteit van Nederland met de producten van Misencil.

" I learned eyelashes are the key to life, because they make everyone look fabulous. " – Quote Tabatha Coffey -

Geen plukjes, maar enkel losse haartjes geplaatst in de One by One methode. Door uw eigen haartje te verlengen behoudt u het natuurlijkste resultaat. Als specialist bepalen we samen de variant die voor u het beste geschikt is qua lengte en krul.

De wimpers blijven maar liefst 4 tot 8 weken* zitten zonder dat u daar iets voor hoeft te doen! Door de nieuwste technieken en materialen hoeft u niet bang te zijn voor uitval van de eigen wimpers. Zo gebruiken we super lichte, maar uitermate flexibele lijm. Het verwijderen kunt u kostenloos bij ons laten doen, zodat wij kunnen garanderen dat uw eigen wimpers onbeschadigd blijven.

In het natuurlijke proces vernieuwd eens in de 8 weken ieder haartje zich. Daarom zult u na 4 weken kleine gaatjes gaan ervaren en zal u wellicht willen opvullen.

Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?

Wrijf niet in de ogen
Gebruik geen reinigingsproducten en crémes die olie bevatten, deze lossen de lijm op.
Gebruik geen permanent of wimperkruller voor of na de behandeling.
Dep uw ogen droog na het schoonmaken
Trek niet aan uw verlengde wimpers, U beschadigt hiermee niet alleen uw wimperverlenging, maar ook uw eigen natuurlijke wimpers.
Gebruik de juiste after-care produkten, u heeft aantoonbaar minder opvulbehandelingen nodig als u de door ons geadviseerde producten gebruikt.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze behandeling?
Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan of bel 06 57239242